My travels of 2017


LEDEN
Leden u nás tradičně patří horám a pořádné lyžovačce. Z českých středisek je mým nejoblíbenějším Černá Hora, kam jezdíme pravidelně.




BŘEZEN

V březnu jsme zkusili změnu a navštívili jsme Harrachov, kde to bylo taky celkem fajn, ale protože byl konec sezóny, tak odpoledne se už jezdit moc nedalo.




DUBEN

V dubnu jsem navštívila kamaráda, který bydlí v Ambergu a zároveň jsme si udělali i výlet do Norimbergu, kam jsme vezli kamarády na letiště.





KVĚTEN

Květen je měsíc našeho výročí a mně už se tak trochu podařilo udělat tradici z toho, že se pokaždé někam vypravíme na výlet. Letos jsme se vydali do Brug.





ČERVEN

V červnu jsme společně s mámou vyrazili na naše nejoblíbenější místo na zemi, na Maledivy.






ČERVENEC

Červenec byl ve znamení výletů po ČR.







SRPEN

V srpnu jsme vyrazili s kamarády do Egypta, kde jsem byla už asi popáté, nicméně zdejší podmořský svět mě neomrzí nikdy.





ZÁŘÍ

V září jsme navštívili Český Krumlov, který byl na mém wish listě už hrozně dlouhou dobu. 





LISTOPAD

Ještě před začátkem vánočního šílenství jsme zajeli na skok do Drážďan, které jsem si poprvé prohlédla i trochu jinak než jen jako místo, kam jezdím na vánoční trhy a hrozně ráda na tenhle víkend vzpomínám.





PROSINEC

Poslední měsíc roku se samozřejmě nemohl obejít bez návštěvy vánočních trhů. Letos padla volba na Wroclaw a já jsem si tak s velkou úlevou mohla na poslední chvíli splnit své novoroční předsevzetí - navštívit novou zemi. A tak jsem v prosinci vůbec poprvé zavítala do Polska.




2018

A co mě čeká v roce 2018? Už tradičně doufám, že to bude hlavně co nejvíce cestování. Brzy se můžete těšit na report z Barcelony, kterou jsem dostala pod stromeček a kam už se neuvěřitelně těším! Předsevzetí mám stále stejné - opět bych ráda navštívila novou zemi. Přání se mi doufejme splní na podzim, kdy plánujeme nějakou větší dovolenou. Mezitím ale určitě stihneme spoustu malých výletů a snad tedy budu mít stále o čem psát. 

Závěrem bych vám všem chtěla popřát co nejkrásnější rok 2018, ať se vám splní vše, po čem toužíte.

1 komentářů: