January moments

Zasněžená Praha je nejkrásnější.







Leden je měsíc mých narozenin, které jsem letos jak se patří oslavila a hlavně zapila. Kamarádka mi jako dárek donesla šaty, které byly úplně stejné jako ty, které jsem tu oslavu zrovna měla na sobě :D Je vidět, že mě zná! A druhá kamarádka umí zase vyrobit nejhezčí obal na dárky, uvnitř, kterého se ukrývala knížka Deníček moderního fotra, kterou všem vřele doporučuju. Poslední dobou jsem četla spíš samý vážnější knížky, takže tohle byla hodně příjemná změna. Stejně tak skvělý je i Deníček moderního páru.




Minulý víkend jsme se vypravili se Zdeňkem zalyžovat si na Černou Horu do Jánských Lázní a oba jsme se shodli na tom, že takhle dobře jsme si už hodně dlouho nezajezdili. Mrzlo tak akorát a celý den nádherně svítilo sluníčko, takže podmínky k lyžování byly ideální. Zítra jedeme znovu!







Leden byl také poslední měsíc, který jsem strávila v současné práci a tuhle krásnou kytku jsem dostala na rozloučenou od kolegů.


A na závěr fotka toho, jaký kouzla umí moje kadeřnice. Pokud tu svoji stále hledáte, tak vřele doporučuju Luxury hair kousek od Náměstí Míru. 


1 komentářů:

  1. Deníček moderního fotra je boží, my letos k Vánocům dostali s přítelem Deníček moderního páru :)

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Secrets of M

    OdpovědětVymazat