Maldives photo diary

Photo diary serie dnes pokračuje s fotkami z jednoho z nejkrásnějších míst na zemi, kterým jsou Maledivy. Fotky byly konkrétně pořízeny na Atolu Ari a pokud si o mé návštěvě chcete něco přečíst, klikněte zde.

Photo diary serie continues with the photos from one of the most beautiful place on Earth which is Maldives. Photos were taken in Atol Ari and if you want to read something more about my stay there, click here.

















4 komentářů:

  1. Moc krásný fotky! :-). Letos chci manžela na Vánoce překvapit netradičním dárkem a to právě dovolenou na Maledivách. Ráda bych se zeptala, jestli jste tam byla s cestovkou nebo na vlastní pěst.Zrovna jsem ve fázi, kdy rozmýšlím s jakou cestovkou se tam ideálně vydat a jaký resort vybrat. Chtěla bych takový, kde bychom měli hlavně pohodu, sem tam nějaké vodní sporty ale jsme nenáročný, klidně se budeme jen válet na pláži. :-)

    Co se týče cestovky, přemýšlím nad Fischerem a taky jsem našla i tyto stránky Dovolená Maledivy. Máte s nimi nějakou osobní zkušenost?

    Děkuji za odpovědi, Hanka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) My jsme byli na Maledivách 2x a pokaždé s cestovkou. Poprvé už nevím s jakou, ale podruhé s Fischerem a vše bylo v pořádku, takže můžu doporučit. Psala jsem o tom trochu podrobnější článek zde, tak můžeš mrknout:
      http://travelnote-s.blogspot.com/2017/07/maldives-holiday-island-heaven-on-earth.html
      Pokud vám jde hlavně o tu pohodu a válení, tak si myslím, že s cestovkou je to ideální a vyjde to asi cenově i nejlíp.

      Vymazat