Travel accessory - Pandora bracelet

Pokud si z každé dovolené vozíte nějaký suvenýr, mám pro vás skvělý tip na to, jak je mít všechny pohromadě. Tím tipem je náramek Pandora. Značka Pandora byla založena v Dánsku v roce 1982 a dnes má pobočky ve více než 80 zemích světa. Jedná se o šperkařskou značku, která má ve své nabídce prsteny, náušnice nebo náhrdelníky. Tento článek ale bude zaměřený na náramky, díky kterým je Pandora tak populární. 

If you buy some present for yourself on holiday I have a great tip how to have them all together. It is the Pandora bracelet. Pandora was established in 1982 in Denmark and it has branch in more than 80 countries today. It is a jewlery brand which offers rings, earrings or necklaces. This post is dedicated to their bracelets that make this brand so popular. 

My bracelet

Koncept náramků spočívá v tom, že si pořídíte prázdný náramek, ke kterému si pak dokupujete jednotlivé přívěsky a sestavíte si tak naprosto originální šperk. Každý kus je vyráběný ručně ze slitiny drahých kovů (14k/18k zlato nebo sterlingové stříbro). Přívěsky můžete pak sehnat stříbrné, zlaté, z Muránského skla (které se vyrábí v Benátkách) nebo vykládané zirkony či dokonce i diamanty. Cenové rozpětí je velké. Nejlevnější přívěsky pořídíte už okolo 200 Kč, zatímco ty nejdražší, vykládané diamanty, se vyšplhají téměř ke 20 000 Kč. Na své si tedy přijde každý. Já jsem k Vánocům dostala základní náramek ve stříbrné barvě na kterém už byl jeden přívěsek - srdíčko a dva tzv. rozdělovače, což jsou korálky, které na náramku pevně drží, nikam neputují a rozdělují tak náramek na 3 stejně velké díly. K narozeninám jsem pak dostala skleněný přívěsek z Muránského skla a poté dva cestovatelské - letadýlko a obrázek s letadýlkem. Vzhledem k tomu, že obchody Pandora jsou opravdu téměř po celém světě, tak si plánuji z náramku udělat cestovní sbírku a z každé dovolené si přivést jeden přívěsek. 

Pandora bracelet concept works in this way - you buy an empty bracelet and then you buy the charm which means you create a unique piece of jewlery. Every piece is hand made from the precious metal (14k/18k gold or silver). The charms are made from silver, gold, Murano glass (manufactured in Venice) or with zirkon or even diamonds. The cheapest one is about 10$ and the most expensive one is about 1000$. I got my bracelet for Christmas. It was the silver one with heart charm and two clips. Then I got the pink glass Murano charm and two charms with an airplane for my birthday. As Pandora shops are all around the world my plan is to buy one charm on every holiday I go, which will make a perfect accessory full of memories.

Source: Pinterest and Pandora

Pokud se vám Pandora líbí, uvažujete o jejím nákupu nebo už ji máte, určitě vám doporučuji navšítivit internetové stránky. Naleznete tam přehled všech šperků, které jsou aktuálně v prodeji a dokonce si zde můžete vytvořit svůj profil, kde si ukládáte šperky, které se vám líbí. Váš wish list je pak jednoduše vyhledatelný podle jména a nebo ho dokonce svým blízkým můžete zaslat emailem. 

If you like Pandora, consider to buy it or you even have it, I recommend you to visit their website. You can find here all the jewlery they sell and you can even create your profile with a wish list. 

Source: We Hear It


2 komentářů:

  1. prej obrazek s letadlem..ja se poseru 😂
    vy si tu hrajete na znalkyni anglictiny, ale privesek CESTOVNI PAS si prelozit neumite..bozinku 😂😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D co na tohle rict..Snad jen ze moc dekuju za obohaceni myho slovniku ;)

      Vymazat