World from the airplane

I přesto, že ten okamžik, kdy se letadlo poprvé odlepí od země nepatří k mým nejoblíbenějším chvílím v živote, tak létání miluju. Stejně tak letiště. Nevadí mi někde pár hodin čekat na přestup (pokud to netrvá celou noc), ráda procházím duty free shopy a pozoruji lidi. Taková koncentrace všech možných národností se jen tak nikde nevidí. S moji oblibou létání je spojena i obliba vše fotit. Lidé obvykle vytáhnou foťák poprvé až na dovolené, zatímco já začínám už na letišti a v letadle jsem schopna si vyfotit i oschlý toust. Nejraději však fotím to, co se děje za okýnkem. Bohužel ne vždy jsou podmínky ideální. Opatlané nebo omrzlé okénko dokáže každý pokus o fotku spolehlivě zhatit. Stejně jako to, když sedíte přímo na křídle a ve výhledu vám ještě brání obří motor. V tomto příspěvku vám tedy chci ukázat fotky pořízené z letadla, které podle mého názoru patří k těm povedenějším.

Though I really do not like the moment when the plane takes off, I love flying in general and the airport as well. I do not mind few hours waiting for the transfer (unless it takes the whole night), I like duty free shop passing and watching people. There is no place where you can meet so many different nationalities. My liking for flying is connected with taking photos of everything. But the best photos are from the airplane windows. Unfortunatelly you can run into soiled or frozen window or if you are lucky enough you will sit exactly on the wing with view covered by the engine. I would like to show you some plane photos which are quite good in my opinion.

Egypt
Italy
Egypt
Somewhere on the way from Dubai to Prague
Dubai
Waiting for the take off and the queue behind our plane
Maldives
Canada
Traffic jam
One of the greatest experience in my life - take off and landing inside the cabin

2 komentářů:

  1. oh wow, what lovely pictures. Ive travelled a lot as a teen with family but last year i travelled on my own with my bf. the first time ever it was a day flight and i was blown away with the view, its so amazing that we are able to view the world from high up. i love these photo's, now i wanna get on a plane lol x

    http://leannewinters.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I used to travel with my family also a lot when I was younger.Now I travel more often with my friends or boyfriend like you.I am happy you like the photos and I agree it is amazing to watch the world from the sky:)

      Vymazat