Travel wish list



Léto už se pomalu ale jistě blíží a spousta z vás si už určitě plánuje, kam vyrazí na dovolenou. Věci s cestovní tematikou nakupuju moc ráda. Letos jsem si konečně pořídila podvodní obal na mobil, který jsem si už dlouho přála. Na mém wish listu však stále ještě zůstává spoustu věcí, které bych si ráda pořídila. Myslím, že se jedná i o hezké tipy na dárky, takže pokud vy sami rádi cestujete nebo máte někoho takového ve svém okolí, mohl by vás tento článek inspirovat. 

Asos klobouk - povinná výbava na pláž.

Herschel batoh - celkem často se stává, že cestuju hodně na lehko, pouze s batohem. Batoh, který mám doma je ale docela malej a málokdy se mi do něho podaří nacpat všechny nezbytnosti. Tenhle Herschel je teď docela populární, vejde se do něj spoustu věcí a na Zootu se dá sehnat v několika barevných variacích.

RayBan brýle - brýle této značky mám už asi 4 roky a nedám na ně dopustit. I po tak dlouhé době neustálého nošení pořád vypadají jako nové. Tento letecký styl je navíc podle mě dost nadčasový a nejspíš nikdy nevyjde z módy. Já mám klasické s tmavými sklíčky a zlatým rámováním. Na léto bych si ale moc ráda pořídila nějaké s barevnými odrazovými skly.

Asos visačka na kufr - skvělou visačku jsem si pořídila na letišti v Thajsku, ale myslím, že visaček není nikdy dost. 


Eco Bamboo powerbank - obzvlášť při dlouhých cestách je powerbanka nepostradatelným společníkem. Tahle je navíc v super bambusovém provedení.

Zoot nástěnná mapa - myslím, že každý milovník cestování by určitě jednu nástěnnou mapu měl mít doma. Tahle je unikátní v tom, že místo píchání špendlíků na navštívená místa, si je jednoduše seškrábte.

Zoot cestovní diář - všechny cestovní plány si můžete zaznamenat na jedno místo a ještě navíc jsou k diáři přiložené i malé stírací mapy.

Asos pokladnička - já ve spoření nejsem moc dobrá. Mám sice účet, kam si snažím sem tam něco poslat, ale myslím, že mnohem líp by u mě fungovala klasická pokladnička, kam bych házela peníze a vždy před každou cestou bych jí vybrala.

Na závěr pro vás mám ještě jeden velice úsporný tip. Všechny věci zde uvedené se totiž dají koupit přes Plnou peněženku. Pokud někdo z vás tyto stránky nezná, tak se na ně určitě podívejte zde. Plná peněženka je portál, který pod sebou sdružuje ohromné množství e-shopů. Pokud v obchodě nakoupíte přes Plnou peněženku, tak z částky, kterou za zboží zaplatíte se vám určité procento vrátí. Například při nákupu na Zootu získáte zpět 3,5%. Skvělé je, že se přes tyto stránky dají kupovat i letenky nebo třeba ubytování. Já vždy ubytování sháním přes Booking, který vám vrátí z vaší ceny zpět 3%. Proces nákupu je velmi jednoduchý. Na stránkách se zaregistrujete, najdete si v seznamu svůj oblíbený obchod a můžete začít nakupovat. Částku, kterou jste z nákupu obdrželi zpět si pak můžete jednoduše zkontrolovat ve svém profilu. Jak proces funguje, můžete vidět i na obrázku níže. Hned pod logem společnosti máte uvedeno, kolik při nákupu ušetříte a přes zelenou ikonku vpravo se na požadovaný web dostanete.


Já jsem si nákupy přes Plnou peněženku moc oblíbila, protože zejména při nákupu dovolené člověk obvykle na žádné pravidelné slevy nenarazí a tímto způsobem se dá ušetřit i pár stovek! Zkoušeli jste už přes Plnou peněženku nakoupit?

6 komentářů:

  1. Pokladniček mám, že ani nevím, co s nimi mám dělat :D Ale i tak bych pokladničku kufřík uvítala :) A na stírací mapy a cestovatelský deník koukám pořád a ne ne koupit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem mela pokladnicku jen jako mala.Bylo to prasatko,ktery se na zaver sporeni musi rozbit a stejne jsem s nim vzdycky klepala tak dlouho,nez z neho nejaky drobaky nevypadly :D asi jsem ztracenej pripad.

      Vymazat
  2. Mně se strašně líbí ta pokladnička! Ale osobně nejsem dobrej spořílek, takže by byla pořád prázdná haha..

    Stírací mapu máme doma a je boží! Teď jí čeká zarámování a já se nemůžu dočkat, až se na ni budu moct každej den koukat :)

    Super výběr! Powerbanka je na cestách nutnost

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Secrets of M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha,obavam se,ze moje pokladnicka by prave taky byla vecne prazdna :D

      Vymazat
  3. Hello my dear,

    I really enjoyed reading your blog entry. What nice travel items, I loooove them :)
    I am following your blog ;-*

    Hugs from Germany
    Isa


    www.label-love.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera :) Batoh Herschel je teď hodně populární, líbí se mi taky, ačkoliv mám tolik jiných batohů, že už bych ho asi ani neunosila :D
    Veronika

    OdpovědětVymazat