Summer moments

Celé tohle léto je pro mě spíš ve znamení práce než odpočinku. Vzhledem k tomu, že jsem ve zkušebce, žádnou dovolenou nemám a léta si tak užívám hlavně po večerech. Naštěstí mi to zase tolik nevadí, protože moje práce je skvělá, baví mě a já tam chodím ráda. A navíc se mám na co těšit, protože před týdnem jsme koupili letenky do Thajska!! Poletíme v listopadu a já se nemůžu dočkat. Mám před sebou tři měsíce plánování, které si užívám skoro stejně tak, jako samotnou dovolenou.

This summer is full of working instead of relaxing. I have a new job and I cannot go to holiday so I am relaxing mostly during the evenings. It does not bother me so much, because I love my job and I enjoy going there. And plus I am super excited about our future holiday because we bought plane tickets to Thailand! We will fly in November and I cannot wait!


















7 komentářů:

  1. To plánování dovolené je snad ještě lepší než samotná dovolená :)

    Diary of M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasim!Nekde jsem dokonce cetla,ze se doporucuje podnikat vic mensich dovolenej pres celej rok nez jednu dlouhou,protoze cloveka naplnuje i to samotny planovani a teseni,takze ma vlastne takovou celorocni prazdninovou radost!:)

      Vymazat
  2. Taky miluju plánování a těšení se na dovolenou. Třeba zrovna teďka koukám na památky v Helsinkách a sepisuju si, kam se určitě chci podívat :) Jinak teda Thajsko bude určitě pecka, my letos "jenom" na nějaký řecký ostrov, ale těším se jak malá :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to verim,ze se do Recka tesis!Ja jsem tam jeste nikdy nebyla,ale je to rozhodne na mym liste.Nejvic se mi z fotek libi Santorini,tak doufam,ze jednou se podivam i tam!:) A Helsinky zni taky super!!

      Vymazat
  3. Krásné fotky! Mám ráda plánování dovolené. Snad si to v Thajsku pořádně užiješ! :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat