Rozlučka se svobodou ♥

Tak tuhle akci jsme plánovali snad půl roku dopředu. Tento rok je totiž prvním rokem, kdy se začínají vdávat a ženit kamarádi a kamarádky z mého okolí. A tak nás tento víkend čekala taky úplně první rozlučka. A protože se myslím povedla úplně skvěle, ráda bych vám z ní ukázala pár fotek a třeba i někoho inspirovala k tomu, jak udělat radost nastávajícím nevěstám.


Jelikož jsme se jely loučit na celý víkend, musely jsme nejdřív najít nějakou chatu. Podmínkou bylo, aby byla někde v přírodě a aby měla bazén nebo vířivku. Když jedna z kamarádek poslala chatu Rohovka, hned nám bylo jasný, že je to ta pravá. Už z fotek se mi chata moc líbila, ale realita ještě mnohonásobně předčila očekávání. Chata byla naprosto nádherně zařízená a vše ladilo do posledního detailu. Nevěsta vůbec netušila kam pojedeme, ani co bude za program. Pouze obdržela pozvánku ať v 6 hodin čeká na odvoz. Rohovka se nachází na Vysočině, takže jsme nevěstu vyzvedly v určený čas nazdobeným autem a na uvítanou od nás dostala krabičku s tričkem, věnečkem, skleničkou na šáňo, popcornem a nesměl chybět ani mini bar, protože cesta po D1 může být i pěkně dlouhá.

















Podle očekávání byla cesta pátečním provozu trochu delší, nicméně nám utekla poměrně rychle a díky minibaru i vesele.  Jen co jsme se zabydlely, začaly jsme řádně oslavovat a kolem půlnoci jsme se vypravily na vlak, který nás dovezl do Pelhřimova, kde jsme byly místními odkázáni na klub Sauna. Tam jsme protancovaly střevíce, promáčely si rozlučkový trička šáňem a na chatu se vrátily až za svítání. Sobotní probuzení bylo hodně krušný, nicméně nebyl čas na žádný marodění, protože jsme měly v plánu další překvápko, kterým byl piknik u rybníčku, kde jsme nevěstě předaly další dárky a překvapily jí tím, že nás přijela navštívit i její mamka s malou ségrou. Sobotní den už se nesl tedy trochu v poklidnějším duchu a k večeru jsme si dosyta užily i vířivky, která byla v chatě k dispozici. 






Nevěsta byla z celého víkendu nadšená, což nám udělalo velkou radost, protože jsme si moc přály, aby se jí rozlučka líbila a užila si ji naplno. Teď už je před námi jen ta svatba, které se už nemůžu dočkat!







1 komentářů:

  1. Je to už 2 roky zpátky. Tehdy jsem se měl ženit. Poprvé vstoupit do manželského svazku a tím měla končit má svoboda. Neměl jsem moc přátel, se kterými bych šel pít, a tak jsem si do hotelového pokojíčku objednal slečnu z escortfox.com Tak povedený výlet do Prahy se mi už neopakoval - protože jsem pod pantoflem.

    OdpovědětVymazat