Wellness holiday


Dnes jsem se vrátila ze svého narozeninového výletu do wellness hotelu ve Špindlerově Mlýně. Narozeniny jsem sice měla už v lednu, ale chtěla jsem si počkat na jaro a hezké počasí, abychom mohli podnikat túry do hor. Čekání se skutečně vyplatilo. V den našeho příjezdu byl všude sníh a chvílemi i chumelilo. Většinu času jsme tedy strávili naložení ve vířivce nebo sauně.

Today I came back from my birthday trip to the wellness hotel in Špindlerův Mlýn. My birthday was in January, but I wanted to wait until the spring so we can do some mountains hiking. The waiting was really worth it. When we arrived it was snowing and totally freezing so we spent the majority of our time in jacuzzi or sauna, which was actually perfect.


Hotel, ve kterém jsme byli ubytovaní se jmenoval Lesana. Jedna noc stála kolem 700 Kč za osobu. V ceně byla polopenze a wellness balíček, kdy jsme mohli bez omezení využívat vířivku, bazén, saunu a páru. Masáže byly za poplatek. Zdarma jsme mohli hrát i kulečník nebo playstation. Hotel se mi moc líbil, byl celý ze dřeva a v restauraci se nacházel velký krb. Wellness prostory byly také krásné, vše bylo čisté a  množství lidí přiměřené. V dopoledních hodinách jsme dokonce měli celý wellness jen pro sebe. 

The hotel where we were accommodated was called Lesana. One night was 700 CZK per person and the price included half board and wellnes - jacuzzi, pool, sauna and steam. Massage was paid. We could also play billiard and playstation for free. I really liked the hotel, it was all wooden and there was a fireplace in the restaurant. Wellness was also wonderful, clean and without many people. After the breakfast we were even alone there.





Místo túry do hor jsme se ve čtvrtek vypravili alespoň na procházku do města, které je plné horských dřevěných domků. Ve městě jsme poobědvali a pak jsme se vydali do vyhlášené cukrárny Bogner, kde jsme se přecpali zmrzlinovým pohárem. V den odjezdu jsme se ještě zastavili u Labské přehrady ze které byl nádherný výhled na řeku a kopce. 

Instead of mountain hiking we went to the city which is full of wooden houses. We had a lunch there and then we went to the Bogner sweet shop where we overeat with ice cream. On our way home we made a break near the Labe river reservoir from where was a wonderfull view to the river and hills.




Tři dny plné odpočinku jsem si skvěle užila a hlavně jsem nabrala síly na výlet do Paříže, který nás čeká už za týden! 

I enjoyd these three days full of relax so much and I am full of power for our Paris trip which take place next week!





7 komentářů:

  1. To vypadá jako úžasný relax! My takto byli na wellness v Harrachově se stejným plánem - bohužel taky spoustu sněhu :D

    Diary of M

    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha,tak to jsem rada,ze jsme v tom nebyli sami:) Nastesti se v tom wellness da dobre zabavit,takze nas to ani moc nakonec nemrzelo:)

      Vymazat
  2. It was worth it to wait for your birthday trip. Simply amazing!
    xxx
    www.travelera.es

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yes it was! It would be great to have a present like this every year :)

      Vymazat
  3. Jéé, tak ty jsi se měla, to bych si taky nechala líbit, to by byla paráda :) A udělala bych to úplně stejně, nechala bych si to taky až na jaro :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda jen, že to jaro nebylo trochu víc jarnější :D

      Vymazat
  4. Wow, tam je vážne krásne a čakanie na jar sa isto vyplatilo :)

    OdpovědětVymazat